Pretraži postove moga bloga

održan 15. Draft Fashion Week Zagreb

U prepunoj dvorani nove ekskluzivne lokacije, ono što se moglo osjetiti na završnoj večeri 15. Dreft Fashion Weeka Zagreb je mnogo pozitivne energije među dizajnerima, modelima i cjelokupnim timom DFWZ i u publici.

Svaka revija – različita priča. Za svakoga ponešto. Za svačiji ukus, a ukusi su različiti. Bitno je da se komentiraju kolekcije, da se priča o modi, a ne o nečemu manje važnom.

Uz jake snage hrvatskog modnog dizajna - pobjednike Modnog ormara – Nikolu Barbira i Adelu Kliškić, etablirane dizajnere Tonija Ricu, Maru Miloglav, Ivanu Popović, Marinu Prevolšek, Artiđanu Anu Ćavar , mogli smo osjetiti dašak i ugođaj London Fashion Weeka uz Londončanku Adu Zandinton i Parižanina sa stalnom adresom u Londonu - Bryce Aime-a.

Svečanu dodjelu modnih nagrada vodili su nikad ljepša Iva Jerković i intrigantni Neven Ciganović, a nagrade su iz ruku tri svjetska dizajnera (Victor de Souza, Karim Bonnet i Bryce Aime) dobili:

Za najboljeg mladog dizajnera – JELENA ALEKSIĆ

najbolju manekenku ovosezonskog DFWZ – LIDIJA LEŠIĆ

i najbolju kolekciju Dreft Fashion Weeka Zagreb – TONI RICO.

Iz prvih redova revije su pratili mnoga poznata lica: Luka Grubišić, Anamarija Asanović, Dijana Čuljak Šelebaj, Tončica Čeljuska, Anita Malenica, Perica Martinović, Petar Cvirn, Hamed Bangoura, Sandra Vranješ, Luka Vidović, Sina Karli, Sven Medvešek, Mina Petra, Lana Gojak, Marina Tomašević...

Svi nagrađeni, svi strani dizajneri i mnogobrojne manekenke i team DFWZ nakon dodjele nagrada zaputili su se na završni party DFWZ u Shamballu. Dok je Victor oduševljen Zagrebom – ljudima, partyjima, organizacijom, a pogotovo hranom – rekao je da nikad nije okusio bolju hranu (za što su zaslužni Fellini i Kaptolska klet), Bryce je rekao da je mislio da je došao na „mali fashion week“, a da ovakav fashion week nema ni London – što je zaista velika pohvala cjelokupnoj organizaciji. Ada je željela produžiti svoj boravak u Zagrebu, a Karim je i došao na cijeli tjedan te obišao sva „in“ mjesta i sve znamenitosti.



sve ostale informacije pronađite na http://www.fashionweekzagreb.com/

(MB by FWZ)

Toni Rico
Jelena Aleksić

Nema komentara:

Objavi komentar

najzanimljivije