Pretraži postove moga bloga

Manekenka Tjedna: Izabela bagarić

Eto, izabrana je prva djevojka za manekenku tjedna. A naša prva djevojka se zove Izabela Bagarić. Dolazi nam iz Osijeka, gdje studira Hrvatski jezik i književnost na Filozofskom Fakultetu. Učlanjena je osk Fashion Models. Znamo ju sa revija na Vinkovačkim jesenima i Reklame za akne koja se u poslijednje vrijeme počela prikazivat. Kaže da je jako tvrdoglava, ali da je i jako uporna, a hobi joj je zumba. Sluša stranu glazbu, pretpostavljamo sa svojim dečkom, jer kaže da je trenutno zaljubljena..


Viđena si po mnogim revijama, a zapažena si u Vinkovcima na Vinkovačkim jesenima 2010, te je i nedavno puštena reklama protiv akni na kojoj si ti zaštitno lice. dali voliš svoj posao i kako komentiraš svoj rad i trud?

Volim to što radim, premda to ne bi nazvala poslom, već hobijem.Drago mi je što je moj trud i rad vidljiv i zapažen te se nadam da će tako biti i u buduće te da ne ću stati samo na ovome.


Držimo ti fige, nego reci ti nama, gdje si sve nastupala i koje ti je najbolje iskustvo do sada?

Od svih nastupa morala bih izdvojiti reklamu jer uz modelski posao snimanje reklame ipak je zahtjevalo i nešto glume pa je bilo zanimljivije od uobičajenih revija.Također, s obzirom da sam Osječanka izdvajam Fashion Incubator kao odličan modni događaj na kojemu je uvijek super atmosfera i mogu se vidjeti novi talenti cijele Hrvatske.


gdje se vidiš u modnom svijetu u dalekoj budučnosti?

U dalekoj budućnosti se ne vidim nužno u modnom svijetu jer se ipak manekenstvom želim baviti samo za zabavu, uz studiranje.Unatoč tome, volim modu pa možda budućnost u modi bude vezana uz novinarski rad za neke modne novine,tko zna.

jesi li zlopamtilo što se tiće poslova? jel ti se tko zamjerio do sada s kime si radila?

Imala sam prilike raditi s divnim ljudima i nikada mi se nitko nije zamjerio, ipak izdvojila bi ekipu iz Extreme Intima i naravno iz MIT produkcije kao najbolje...i naravno tebe, jer ne znam kako bi se izvukla iz korzeta i uvukla u vjenčanicu da te nije bilo ;).

Drago mi je da smo i to obavili kako treba...
nešto za kraj? što bi nam još rekla o sebi, a da te nisam pitao?

To bi bilo to,hvala ti na pitanjima i tituli koju si mi dodijelio :)

Hvala tebi zaslužila si.... pozdrav....



i evo još za kraj ljudi koji nisu vidjeli reklamu, neka kliknu na http://www.youtube.com/watch?v=7bPrUt8_C_o

Hvala Izabeli na ovom kratkom razgovoru, a ja se nadam da će biti još djevojaka i mladića koje ćemo proglasiti osobama tjedna....



Nema komentara:

Objavi komentar

najzanimljivije